Logo
Logo

 

Unlimited Control is in 1994 gestart met het ontwikkelen van producten waar voorheen een uitgebreide handleiding voor nodig was. Ons uitgangspunt  is, dat je voor een gemiddeld apparaat geen gebruiksaanwijzing nodig mag hebben. Als voorbeeld klopt het volgens ons niet dat je een handleiding nodig hebt om een klokthermostaat van zomer- naar wintertijd om te zetten. Bij onze ontwerpen gaat dat automatisch.

Als slechtste voorbeeld hebben wij ooit een portier van een chemische plant gezien die in de boeken moest duiken toen het brandalarm ging. Uit het idee dat het ook anders kan, is in 1994 Unlimited Control ontstaan.

Nieuwe klanten worden nog wel eens achterdochtig bij het zien van onze offertes. Maar product ontwikkeling hoeft niet duur te zijn. Zo rekenen wij voor technische ondersteuning op locatie bijvoorbeeld een tarief wat ver onder het tarief van een automonteur ligt. Dat komt omdat wij nauwelijks overheadkosten, geen duur pand en ook geen koffiejuffrouw hebben.

Wij binden onze klanten aan ons, omdat we doen wat we afspreken. Dat kan bijvoorbeeld ook op no-cure / no-pay basis zijn.


F01 Onze visie
F02 Microchip
F03 Schema ontwerp
F04 PCB ontwerp
F05 Communicatie